Skip to main content Skip to search

Buviplant “A” por 3 kg

Buviplant “A” por 3 kg

5 .900 Ft


Kedves Vásárló, a tavaszi szezon lezárult, azonban őszre előrendelést már felveszünk. Keressen elérhetőségeimen.

Előrendelés


Tartós és kiegyensúlyozott tápanyag ellátottságot kell biztosítani a csemetéknek az ültetéstől a teljes gyökeresedésig, megerősödésig.

Ezt biztosítja Önnek a Buviplant ültetőtabletta alkalmazása.

A 20-10-15 NPK összetételű tabletta 4% magnézium-oxidot és a csemete kiegyensúlyozott fejlődéséhez szükséges mikroelemeket is tartalmazza. Lassú hatóanyag leadásának következtében akár egy éven túl is biztosítja a növény tápanyagszükségletét. Telepítéskor alkalmazható szerves trágyával kombinálva is.

Mennyiség:

  • Alma, körte, csonthéjasok ültetésekor 30-60 g őrlemény/fa

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

A Buviplant a növényi fejlődés kezdeti szakaszától folyamatosan biztosítja a nitrogént, foszfort, káliumot, magnéziumot és a mikroelemket. A Buviplant termékek a tartós hatást biztosító összetevők mellett kis mennyiségben vízben jól oldódó tápelemeket is tartalmaznak, így a fejlődés kezdeti szakaszában is biztosítják a szükséges tápanyag-mennyiséget. A tápanyag-szolgáltatást már alacsony hőmérsékleten megkezdi, tartamhatása révén pedig nem mosódik ki a talajból. A növények erőteljes és gyors gyökérfejlődéssel reagálnak a kijuttatására. A dózis növelhető, nincs káros sókoncentráció-hatás.

További információk

Tömeg 3 kg
Összetétele

B: 0,05%, Cu: 0,04%, Fe: 0,35%, Foszfor (P2O5): 10%, Kálium (K2O): 15%, Magnézium (MgO): 4%, Mn: 0,20%, Nitrogén (N): 20%, Zn: 0,10%

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Buviplant “A” por 3 kg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.