Minimum 50 db csemete rendelése esetén egyedi ajánlatot adunk. Keressen elérhetőségeinken!
Botanikai név: Prunus Armeniaca – Harcot kajszibarackfa
Származás: USA (New Jersey)
Típus: kajszibarack
Érés idő: július közepe
Éréscsoport: középérésű
Termékenyülés: nem öntermékeny
Porzófajták: Magyar kajszi, Gönczi kajszi, Ceglédi piroska
Termőképesség: rendszeresen és bőven terem
Gyümölcs kinézete: középnagy, kissé lapított, kúpos, tetszetős, héja narancssárga színű
Húsa: rostos, kellően lédús
Íz: zamatos, kellemes ízű
Minőség: friss fogyasztásra és feldolgozásra (befőtt, lekvár, aszalvány) egyaránt alkalmas
Ellenállóság: rezisztens
Növekedési erély: közepesen erős növekedési erélyű, kezdetben felfelé törő
Gyökérzet: mirobalán alanyon
Kiszerelés: szabadgyökeres változatban elérhető