Minimum 50 db csemete rendelése esetén egyedi ajánlatot adunk. Keressen elérhetőségeinken!
Botanikai név: Szegedi mamut kajszibarackfa
Származás
Típus: kajszibarack
Érés idő: július közepe
Éréscsoport: középérésű
Termékenyülés: nem öntermékeny
Porzófajták: Ceglédi bíbor, Ceglédi piroska, Harcot, Magyarkajszi
Termőképesség: termőképessége jó, későn fordul termőre
Gyümölcs kinézete: gyümölcse nagy, megnyúlt lapított, héja bársonyos, narancssárga
Húsa: husa narancssárga, rostos, lédús, kemény
Íz: kellemesen édes, illatos
Minőség: friss fogyasztásra és konyhai feldolgozásra egyaránt alkalmas
Ellenállóság: átlagos
Növekedési erély: fája középerős növekedési erélyű, kezdetben felfelé törő
Gyökérzet: mirobalán alanyon
Kiszerelés: szabadgyökeres változatban elérhető