Minimum 50 db csemete rendelése esetén egyedi ajánlatot adunk. Keressen elérhetőségeinken!
Botanikai név: Pyrus communis – Santa maria körtefa
Származás: Olaszországban nemesített
Típus: európai körte
Érés idő: szeptember
Éréscsoport: középkorai érésű
Termékenyülés: nem öntermékeny
Porzófajták: Giffard vajkörte, Hardy vajkörte, Vilmos körte
Termőképesség
Gyümölcs kinézete: gyümölcse nagy, hosszúkás, héja vékony, sárgászöld színű
Húsa: ropogós, harsogó, színe fehér, finom szemcsés
Íz: édes, enyhén fanyar
Minőség: friss fogyasztásra és konyhai feldolgozásra is kiváló
Ellenállóság: ellenálló fajta
Növekedési erély: erős növekedésű, koronája szétterülő
Gyökérzet: BA 29 alanyon
Kiszerelés: szabadgyökeres változatban elérhető