Minimum 50 db csemete rendelése esetén egyedi ajánlatot adunk. Keressen elérhetőségeinken!
Termékenyülés: EZ A FAJTA RÉSZBEN ÖNTERMÉKENY!
Javasoljuk, hogy megrendeléskor válassz mellé porzópárt is
Botanikai név: Pyrus communis – Nijisseiki japán körtefa
Származás: Japán származású, véletlen magonc
Típus: Japán körte
Érés idő: augusztus vége
Éréscsoport: közép érésű
Termékenyülés: részben öntermékeny
Porzófajták: Kosui (Japán nashi körte), Shinko japán körte, Shinseiki japán körte
Termőképesség: korán termőre fordul, bő termőképességű, a nashi fajták közül a legnagyobb termőképességű, olyannyira, hogy fiatal fákon a virágok egy részét el kell távolítani, nehogy a vázágak letörjenek a gyümölcsök súlya alatt
Gyümölcs kinézete: nem szokványos körte alakú, gyümölcse (200-250 g),de ritkítás nélkül aprósodik. Héja vékony, sima, zöld, majd sárgul.
Húsa: lédús, roppanós, sárga és tömött
Íz: aromás, édes
Minőség: elsősorban friss fogyasztásra alkalmas, de kitűnő konyhai feldolgozásra is
Ellenállóság: ellenálló fajta
Növekedési erély: középerős – gyenge növekedésű
Gyökérzet: vadkörte magonc alanyon
Kiszerelés: szabadgyökeres és konténeres változatban is elérhető
Értékelések
Még nincsenek értékelések.