Minimum 50 db csemete rendelése esetén egyedi ajánlatot adunk. Keressen elérhetőségeinken!
Botanikai név: Magyarkajszi 235 C kajszibarackfa
Származás: magyar nemesítés
Típus: kajszibarack
Érés idő: július eleje – közepe
Éréscsoport: középérésű
Termékenyülés: öntermékeny
Porzófajták: –
Termőképesség: korán termőre fordul, jó termőképesség jellemzi
Gyümölcs kinézete: közepes méretű, oldalról kicsit lapított, héja narancssárga, a napos oldalon kárminpiros fedőszínnel mosott
Húsa: narancssárga, lédús, finoman rostos
Íz: finom ízű, kellemesen édes – savas, aromás
Minőség: gyümölcse minden irányú felhasználásra alkalmas
Ellenállóság: moníliával és gnomóniás levélfoltossággal szemben kevésbé érzékeny
Növekedési erély: edzett, középerős növekedésű, koronája közepes méretű
Gyökérzet: mirobalán, vadkajszi alanyon
Kiszerelés: szabadgyökeres és konténeres változatokban is elérhető
Értékelések
Még nincsenek értékelések.