Minimum 50 db csemete rendelése esetén egyedi ajánlatot adunk. Keressen elérhetőségeinken!
Botanikai név: Mandulakajszi kajszibarackfa
Származás: magyar nemesítés
Típus: kajszibarack
Érés idő: július közepe
Éréscsoport: középérésű
Termékenyülés: részben öntermékeny
Porzófajták: Ceglédi óriás, Magyar kajszi
Termőképesség: rendszeresen és bőven terem
Gyümölcs kinézete: igen nagy, oldalról lapított, megnyúlt, mandula alakú, héja molyhos, narancssárga színű, a napos oldalon pirosan bemosódott, pontozott
Húsa: középkemény, világos narancssárga, lédús
Íz: kellemes kajszi zamatú, jellegzetes ízű
Minőség: kitünően szállítható, friss fogyasztásra és konyhai feldolgozásra is alkalmas
Ellenállóság: fagytűrése jó
Növekedési erély: közepes növekedésű, felfelé törő koronával, ágai a magasban széthajlanak
Gyökérzet: mirobalán alanyon, vadkajszi alanyon
Kiszerelés: szabadgyökeres változatban elérhető
Értékelések
Még nincsenek értékelések.